hem2

Välkommen till webbplatsen Talaklart

Talaklart

 

Hej och välkommen till "tala klart"!

 

 

Mitt forum består av tre delar.

I den första delen finns texter som jag skrivit i olika sammanhang och för olika syften. Det mesta är relaterat till mitt avhandlingsprojekt som jag avbröt för många år sedan med en licavhandling som handlar om ungdomar som målar graffiti.

 

Den andra delen är min blogg, ”Reflektioner om samhället och andra trivialiteter” som du kan gå in på genom att klicka på länken här bredvid. I den försöker jag formulera mina tankar och reflektioner om samtiden - oftast omkring sådant som det skrivs eller rapporteras om i media, cykling och snooker.

 

Den tredje delen består av ett självhjälpsprogram för dig som har svårt att göra din röst hörd på grund av rädsla att tala inför publik. I det program, som du kan gå in på genom att klicka på ”Att våga tala till en publik”, presenterar jag en metod som kommer att hjälpa dig att klara av denna typ av situationer på ett bättre sätt. Programmet sträcker sig över en elva veckors period och bygger på en kombination av övningar, ökad insikt, observation och reflektion. Har du frågor kring kring programmet kan du kontakta mig via mail.

 

Mitt grundläggande perspektiv i allt jag skriver är konstruktivism och postmodernism. Vi är alla unika konstruktörer av våra egna ”verkligheter”. Har du synpunkter eller frågor, kontakta mig via mail. Kommentarsfunktionen på min blogg är avstängd, jag är inte ute efter någon diskussion om det jag skriver. Min hemsida, och framförallt min blogg, är till för mig att, som namnet på mitt forum antyder, få tala klart och att få göra detta utan att behöva försvara eller argumentera för mina åsikter.

 

Åter igen, välkommen till mitt forum.

Min blogg:

Reflektioner om samhället och andra trivialiteter

 

 

Kontakt:

vagatala@talaklart.se

 

Senast uppdaterad: 2017-07-04